Cenník zmesí:

Na vyžiadanie: Kontakt

Desatoro úspešného zmrzlinára:

  • Upútanie pozornosti – zmrzlina musí byť vytvarovaná, hladká a jemnej konzistencie
  • Chuť – zmrzlina musí byť jemná, ľahko rozpustná na jazyku a osviežujúca
  • Nedostatky – pozor na kryštáliky ľadu, trhliny a vzduchové bubliny v zmrzline
  • Poctivosť – zmrzlina má mať vždy svoju správnu mieru, možnosť na požiadanie skontrolovať váhu
  • Zrozumiteľnosť – druh, porcia, doplnky a pod.
  • Hygiena predaja – zákazníci vnímajú, čo je a nie je hygienické - používajte rukavice, kliešte, atď.
  • Čisté prostredie – predajné miesto by malo byť čisté, upravené a prehľadne zorganizované
  • Poctivá príprava – dodržovanie osvedčených postupov prípravy zmrzliny sa vám oplatí
  • Optimizmus predáva – predávajúci by mal byť vždy upravený, pozitívny a s úsmevom na tvári
  • Dobrá skúsenosť – každý zákazník, ktorý má s vami dobrú skúsenosť sa k vám bude stále vracať

Príprava zmrzliny

Kvalitné české zmrzlinové zmesi z Opočna

- studenou cestou bez pasterizácie: 1 kg sušenej zmrzlinovej zmesi rozmiešame v 2 litroch studenej pitnej vody. Necháme asi 15 min odstáť, precedíme, vylejeme do zmrzlinového stroja a zmrazíme. Točíme do kornútkov, alebo pohárov.

- teplou cestou s pasterizáciou: zmiešame1 kg sušenej zmesi s 2 litrami studenej pitnej vody, precedíme a tepelne spracujeme. Technologický postup výroby musí zaistiť po pasterizácii následné schladenie tepelne spracovanej zmesi na +4°C do 90 min. po pasterizácii. Takto pripravenú zmes potom spracujeme na mrazenú zmrzlinovú zmes.

Príprava zmrzliny z tekutej zmesi

Zmes nalejeme do zmrzlinového stroja a zmrazíme. Táto zmes je už tepelne spracovaná a preto Vám odpadá energeticky a časovo náročná pasterizácia.

Príprava vodových zmrzlín

1 kg sušenej zmrzlinovej zmesi rozmiešame v 2 litroch studenej alebo vlažnej pitnej vody. Necháme 15 min odstáť, precedíme, vylejeme do zmrzlinového stroja a zmrazíme.

Sušené zmesi Mixar a Fredomix

Exkluzívny výrobok s trvale vysokou kvalitou

  • hotová sušená zmrzlinová zmes, obsahuje kompletné zloženie potrebné k výrobe zmrzliny
  • jednoducho rozpustná zmes
  • z 1 kg zmesi vyrobíte 4 l lahodnej zmrzliny
  • v suchom stave možné skladovať pri teplote do 24 °C

UHT tekutá zmrzlinová zmes

vhodná pre prevádzky so zvýšenou hygienickou náročnosťou

  • už hotová tekutá zmrzlinová zmes
  • jednoduchá a rýchla príprava
Kontakt: info[zavinac]strojenazmrzlinu.sk Tel.: 0904 634 954, 0911 540 969 | Všetky ceny sú uvádzané BEZ DPH!